COTHERMO C7RF bežični

Pozovite za Više InformacijaIli pozovite nas direktno na 021 417915
SKU: 98ab0977fefa Categories: ,

Description

Sobni termostat COTHERMO C7RF se može koristiti za regulisanje gotovo svih tipova uređaja, koji se mogu kupiti u Evropi. Jednostavno se može priključiti na svaki tip gasnog kotla, pumpe ili klima uređaja sa odgovarajućim priključkom nezavisno od visine komandnog napona na priključku (24V ili 230V).

Za svaki dan u nedelji posebno se mogu podesiti temperaturni programi koji su nezavisni jedni od drugih. Može se podesiti 6 termina (P1-P6) za uključenje po slobodnom izboru (u desetominutnim sekvencama), a uz svaki termin uključenja mogu se podesiti temperature (u sekvencama od po 0,5 ˚C), a postoji i jedan fiksni program (P0) za svaki dan.

    Mobilnost termostata obezbeđuje sledeće prednosti:

  • nije potrebna instalacija kablova
  • kod upotrebe se može izabrati optimalna pozicija termostata
  • njegovo korišćenje ima prednosti i u slučaju potrebe za promenom pozicije termostata radi regulacije temperature u različitim prostorijama (npr. preko dana u dnevnoj sobi, a preko noći u spavaćoj sobi ).

Domet predajnika koji se nalazi u termostatu na otvorenom je otprilike 50m. Ova razdaljina unutar prostorija se znatno smanjuje naročito ako su zidovi od armiranog betona.

COTHERMO termostati pružaju mogućnost kalibracije termometra termostata, podešavanja osetljivosti regulacije termostata, aktiviranje zaštitne funkcije uređaja koji se kotroliše (tzv. zaštita pumpe od zaglavljivanja), zaključavanje tastature, lako programiranje termostata korišćenjem funkcije COPY, kao i 4 različite mogućnosti za privremenu izmenu programirane temperature.

  • Promena temperature do uključenja sledećeg programa
  • Promena temperature sa trajanjem od nekoliko sati (1-9 sati / party program)
  • Promena temperature sa trajanjem od 1-99 dana (program za godišnji odmor)
  • Promena temperature do sledeće manuelne intervencije